Caută
Close this search box.

Simona, ce meci fantastic!

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a înfruntat-o pe nemțoaica Julia Goerges ( 30 de ani, 16 WTA) în sferturile de finală de la WTA Doha. Românca a început excelent partida, oferind lovituri încântătoare de pe linia de fund a terenului.

Simona nu i-a oferit nicio șansă lui Goerges în debutul înfruntării. Românca s-a distanțat rapid la 4-0, după doar 13 minute, ajutată de un serviciu la parametri înalți.

Încercarea timidă de revenire a nemțoaicei a fost oprită cu un break la zero, în care lovitura decisivă va candida cu siguranță la cea mai frumoasă a zilei.

Halep a deschis terenul cu o lovitură puternică de forehand, apoi a închis punctul cu ceea ce numește arma ei favorită, backhand-ul în lung de linie din deplasare.

Și totuși, DOUĂ TIE-BREAK-uri au fost necesare în această partidă, niciun set neputându-se încheia, cumva, ”normal”!

Imaginați-vă, doar, un scor de 7-6, 6-6 în setul dpoi și 6-6 la tie-break, Simona având primul set avantaj, dar Goerges jucând foarte bine și agresiv într-al doilea !

Scor final

Simona Halep – Julia Goerges 7-6, 7-6 (cu scor 8-6 în tie-breakul setului doi), după ce Simona a salvat două mingi de set !!!

Bravo, Simona, felicitări, Simona ! Ai luptat fantastic, într-unul din cele mai grele meciuri ale carierei tale, în fața unei adversare care și-a jucat, parcă, meciul vieții! Dar tot ai învins-o, chiar dacă ai alt antrenor, chiar dacă ea își jurase să te bată și chiar dacă revenise fenomenal în setul doi!

Halep joacă în semifinale împotriva ucrainencei Elina Svitolina (7 WTA).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri