Caută
Close this search box.

Simona Halep, Ion Ţiriac şi Ilie Năstase, daţi în judecată de BNR, care le cere despăgubiri uriaşe

Halep

Ion Ţiriac, Ilie Năstase şi Simona Halep au fost daţi în judecată de Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, după procesul legat de Arenele BNR, pierdut anul acesta.

Isărescu le cere acum acestora un milion de euro despăgubiri. Anunţul a fost făcut de Ilie Năstase.

„Domnul Isărescu ne-a dat în judecată. Pe mine, pe domnul Ţiriac şi pe domnişoara Halep. Pentru un milion de euro. Cei care am iniţiat treaba asta cu scrisoarea. Domnul judecător i-a pus o singură întrebare: ‘Al cui este terenul? E al dumneavoastra?’ Şi-a spus ‘Nu, e al statului’. Păi atunci, domnul, cum să vă dăm noi un milion de euro? Înţelegeţi? E o răutate… Nu e numai la tenis, e şi la fotbal, că şi stadionul ăla e în paragină!”, a spus Năstase, pentru prosport.

Totul a început la finalul anului trecut. După ce a solicitat, în repetate rânduri, ca Arenele să intre în patrimoniul statului, pentru a fi reincluse în circuitul sportiv, Ion Țiriac a dat în judecată Banca Națională a României. În demersul său, miliardarul a fost însoţit, printre alţii, de Halep şi Năstase, potrivit digisport.

„Sunt documente pe care noi le-am prezentat Judecătoriei Bucureşti, deci începem procesul împotriva Băncii Naţionale a României. Cine suntem? Suntem nişte sportivi care am fost, nişte sportivi care suntem şi, dacă este nevoie, în următoarele săptămâni, pot să adun până la 200.000 de semnături ale sportivilor care vor fi”, a spus Țiriac, în decembrie 2018.

Anul acesta, Halep, Ţiriac şi Năstase au pierdut procesul intentat Băncii Naţionale a României. Tribunalul Bucureşti a găsit cererea acestora ca fiind „lipsită de interes”. Daunele morale au fost considerate nefondate. Acum, a venit rândul BNR să îi dea pe aceştia în judecată, în acelaşi scandal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri