Caută
Close this search box.

Simona Halep și emoțiile de la Dubai. Așa-i în tenis!

Simona Halep a venit pe val la turneul de la Dubai, unul de categorie Premier 5 și dotat cu premii totale în valoare de 2,828,000 de dolari. Românca a jucat finala la Doha, apoi a luat-o pas cu pas în Emirate. A câștigat fără drept de apel până acum întâlnirile. A executat-o pe Eugenie Bouchard, apoi a trecut de Lesia Tsurenko.

A doua jucătoare a lumii a luptat joi seara pentru un loc în semifinale cu Belinda Bencic, din Elveția, cu care avea până acum 1-1 la meciuri directe.

Adversara Simonei a intrat în turneul de la Dubai cu o victorie impresionantă. A pus-o la respect pe Lucie Hradecka pe care a învins-o cu un sec 2-0. A urmat întâlnirea din 16-imile competiției cu Stefanie Voegele, una adjudecata, de asemenea, fără prea mari probleme. Mai mult de atât, Bencic a ieșit de pe teren pentru a doua oară fără să cedeze vreun set. În optimi, elvețianca a învins-o și pe Aryna Sabalenka, scor 2-1, după un tie-break fabulos în setul decisiv, 9-7!

Meciul a fost presărat cu emoții de ambele părți și s-a jucat la mare tensiune.

Simona Halep – Belinda Bencic 6-4. 4-6, 2-6,

după ce Simona a avut 3-2 și 4-3 în setul doi, fiind la doar două game-uri de  victorie, dar cele 9 meciuri jucate în 12 zile și-au lăsat masiv, din păcate, amprenta! Așa-i în tenis!

În semifinale la WTA Dubai, Bencic va juca vineri în sesiunea de seară, nu înainte de ora 17:00. Ea va lupta cu învingătoarea partidei dintre ucraineanca Elina Svitolina, locul 6 WTA, și Carla Suarez Navarro din Spania, poziția 26 în ierarhia mondială. Cealaltă semifinală, Su-Wei Hsieh – Petra Kvitova, va începe la ora 15:00. Halep încearcă să revină pe prima poziție în clasamentul mondial, loc pe care l-a pierdut în favoarea niponei Naomi Osaka după Australian Open 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri