Caută
Close this search box.

Tudorel Toader nu se lasă şi sfidează logica vehiculând o nouă ipoteză incredibilă

Tudorel Toader

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a postat pe Facebook, chiar în timp ce zeci de mii de români din toată ţara îi cereau demisia în stradă, un articol în care se susţine că însuşi preşedintele CEDO a cerut graţiere în România.

Articolul datează din 3 februarie 2017, astfel încât postarea acestuia chiar în timp ce românii protestează în stradă este un gest de sfidare. Mai mult, articolul reprezintă de fapt o răstălmăcire a unei declaraţii a preşedintelui CEDO, fiind publicat pe un site simpatizant al PSD. Chiar şi una dintre Facebook-prietenele lui Tudorel Toader spune că este fake news.

Deputatul USR Stelian Ion se declară revoltat de postarea lui Toader, susţinând că acesta are „epiderma mai groasă decât a unui pachiderm”.

„Tudorel Toader e un nesimţit! Să dai foc la ţară printr-o ordonanţă nesimţită şi să postezi apoi, când zeci de mii de români protestează în stradă împotriva ordonanţei, un text prin care sugerezi că CEDO ţi-a cerut să dai graţiere, asta însemna să fii un Mare Nesimţit!

Adică să nu-ţi pese deloc de ce se întâmplă în jurul tău, de haosul pe care îl provoci, să ai epiderma mai groasă decât a unui pahiderm.

NESIMŢIT, -A, nesimţiţi, -te, adj. 1. Care este lipsit de bun-simţ, de bună creştere, de cuviinţă, de delicateţe. ♦ Care denotă, trădează nesimţire (2). 2. Care nu este simţit, perceput; care scapă simţurilor sau trece neobservat; p. ext. insesizabil, imperceptibil. ♦ (Adverbial) Fără a putea fi perceput; încetul cu încetul; fără zgomot, tiptil; pe furiş. – Pref. ne- + simţit”, a scris Stelian Ion pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri