Caută
Close this search box.

Tudose îl pune la zid pe Dragnea: A ajuns paria Europei

Mihai Tudose a reacționat ironic după discursul susținut de Liviu Dragnea, la congresul socialiștilor europeni. Mai nimeni nu l-a ascultat pe șeful PSD, iar la final chiar a fost huiduit de un europarlamentar.

Fostul premier, plecat din PSD la Pro România, consideră că Dragnea a ajuns paria Europei, un personaj total nefrecventabil.

„Liviu Dragnea – paria Europei! A crezut că poate să păcălească în continuare pe toată lumea, dar a reușit doar să se acopere de rușine și fluierături la Congresul socialiștilor europeni.

Un personaj total nefrecventabil în nicio cancelarie europeană, respins până și de membrii propriei sale familii politice și urât de majoritatea românilor. Acesta este azi Liviu Dragnea!

Putem să punem capăt răului pe care acest om îl face în fiecare zi României. Venind la vot!!!

Alegerile europarlamentare din mai sunt primul pas în acest sens și sper ca românii să aleagă PRO România, pentru că este singura alternativă serioasă la dezastrul pe care Nicolae Liviu Dragnea l-a provocat țării noastre”, a scris Mihai Tudose, pe Facebook.

2 răspunsuri

  1. Corect, trebuie să ieșim la vot masiv,dar trebuie f bine supravegheate,de la A la Z,vedeți că periculosul ăsta de dracnea,este specialist la furat,plus că ghiță din Serbia are specialişti IT

  2. De data asta se potriveste exact zicala: NU POT EI FURA CAT PUTEM NOI VOTA! Atat de multa lume sunt impotriva acestor bolsevici incat sigur nu mai prind vreun mandat 10 ani cel putin. Problema esta daca anul viitor vom mai putea vota sau nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri