Pro România este partidul Serviciilor! Aceasta este eticheta pe care Dragnea, dar și Gabriel Oprea, au pus-o noului partid condus de Ponta.

Primul care le răspunde este Mihai Tudose. Fostul premier îi transmite liderului PSD că anunța, după plecarea sa la Pro România, că PSD va transfera noi parlamentari. De atunci, doar la terminalul plecări din PSD a fost aglomerație, în timp ce la sosiri nu a ajuns nimeni.

”Retorica este absolut fabuloasă. Dragnea anunţă cu mândrie că „o să luăm noi 10 parlamentari din altă parte“. Tati, nu cumva îţi dă eroare?! Cei care pleacă de la un partid la altul nu sunt buni, dar tu îi iei de buni? Noi am plecat de la Putere în Opoziţie. Un mic recurs la memorie ne arată că domnul Dragnea a plecat de la Opoziţie la Putere.

Şi e înainte de Hristos şi după, sau cum (n.r. că Dragnea a ajuns în PSD în 2.000)? Ce face el (Dragnea – n.r.) nu se pune? Eu am avut în analiză decizia de a demisiona din Parlament.”, a spus Tudose la adevarul.ro.

Deputatul de Brăila a explicat și motivul pentru care nu a plecat cu mai mulți colegi din filiala în care ajunsese șef cu puțin timp în urmă.

”Să nu fiu traseist. Am strâns echipa de la Brăilă – primarii, preşedinţii de organizaţii – şi le-am spus: opţiunea unu – nu mai rămân în PSD. Dar, am şi varianta să rămân în Parlament sau nu. A fost unanimitate deplină: „nu pleca din Parlament, stai acolo, că noi te-am votat!“. Joacă fiecare cum vrea. Ei se simt bine cu domnul Dragnea, succes! Nu există nico ruptură, face fiecare ce doreşte. Nu, n-am luat în calcul, fiindcă fiecare îşi înţelege viaţa într-un fel. Eu îl cunsoc mai bine (pe Dragnea –n.r), dânşii, nu.”, a precizat Tudose.

6 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 5 =