Caută
Close this search box.

Udrea, insolentă la adresa lui Kovesi: Bun venit în clubul penalilor!

elena udrea

Elena Udrea îi urează Codruţei Kovesi „Bun venit în clubul penalilor!”, adăugând că „începe să vină vremea normalităţii”.

Udrea a spus la Antena 3 că ea şi familia sa, politicieni şi oameni de afaceri i-au oferit fostei şefe a DNA  bijuterii şi poşete.

„Mă uit cu mare atenţie la ce se întâmplă în România. Fără nici un fel de patimă sau vreun resentiment, spun că începe să revină vremea normalităţii.

După ani de zile în care s-a tot vorbit despre abuzurile şi ilegalităţile făcute de Kovesi şi cei care au făcut parte din gruparea pe care dânsa a reprezentat-o – Coldea, Livia Stanciu – a ajuns să fie pusă oficial sub acuzare”, a declarat Elena Udrea din Costa Rica.

„Doamna Kovesi, care spunea că ea nu se întâlneşte cu politicieni în scandalul fotografiilor apărute cu mine şi cu Alina Bica la Paris, s-a dovedit nu numai că se întâlnea cu politicieni, ci primea cadouri de la politicieni, de la oameni de afaceri, pe care ulterior îi acuza de fapte de corupţie fix în perioda în care ea era în relaţii cu ei şi primea cadouri de la ei.

Am făcut referire la cadourile pe care ştiu că le primea din partea familiei mele, pe care eu le-am cumpărat în contextul unei relaţii de amiciţie care exista, nu se punea problema unui sprijin, pentru că la vremea aia nu eram nici coruptă, nu aveam nici dosare.

Deci cadouri pe care dânsa le-a primit – bijuterii genţi, cadouri pe care le primesc femeile de obicei. (…) Ele erau oferite nu neapărat de mine, cel care le-a oferit a fost fostul soţ”, susţine Udrea, condamnată penal.

 

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri