Caută
Close this search box.

Un actor cunoscut din serialul „Tânăr şi neliniştit” a fost găsit mort în propria casă

Un actor din „Tânăr şi neliniştit” a fost găsit mort în propria casă, potrivit avocatului său, Mark Geragos, citat de CNN.

Actorul avea 52 de ani. Cauza morţii nu a fost dezvăluită.

Este vorba despre Kristoff St. John, care l-a interpretat pe Neil Winters în soap opera CBS, potrivit News.ro. Actorul urma să se căsătorească cu partenera sa, modelul Kseniya Mikhaleva.

Kristoff St. John, născut în New York, fiul actorului Christopher St. John, s-a alăturat distribuţiei serialului „Tânăr şi neliniştit” în 1991. Povestea de dragoste a personajului său cu Drucilla Winters (interpretată de Victoria Rowell) a devenit favorită printre fani.

În viaţa personală, St. John s-a confruntat cu o dramă care ar fi putut rivaliza cu o soap opera.

Relaţia familiei sale cu guru Sathya Sai Baba a dus la realizarea documentarului „A Man Called God”. Actorul a declarat într-un interviu pentru CBS din 2014 că familia sa a fost de origine indiană şi mama sa vitregă l-a descoperit pe acest guru.

În 2014, fiul său în vârstă de 24 de ani, Julian, a murit pe când era pacient la La Casa Psychiatric Health Facility din Long Beach, California. Actorul şi fosta sa soşie, Mia, au intentat mai târziu proces centrului de sănătate.

Ultima postare pe Twitter a fost în 21 ianuarie când actorul a republicat un mesaj: „A plânge pierderea unui copil este un proces. Începe în ziua în care copilul tău moare, şi se termină în ziua în care părintele i se alătură”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri