Caută
Close this search box.

Un român din Irlanda a șocat trecătorii, împărțind pe stradă 5.000 de euro, în bancnote de câte 5 euro. ”Valoarea mea nu stă în bani”

OUG 114

Trecătorii din Dublin au fosttotal șocați de gestul unui român care a împărțit necunoscuților câte cinci euro. În total, 5.000 de euro.

Cel care a făcut gestul acesta e deja cunoscut în Irlanda, după ce și-a dat foc la mașină și a transmis acest lucru, live, pe propria pagină de Facebook.

Așa cum scrie portalul www.observator.tv, citat de site-ul www.gazetaderomania.co.uk, Strugurel Lingurar a mers la o bancă și a scos din propriul cont suma de 5.000 de euro. A vrut însă să i se dea totul în bancnote de câte cinci euro.

A mers apoi în centrul orașului Dublin și a împărțit trecătorilor banii. Evident că și de această dată a filmat totul și a transmis pe pagina sa de Facebook.

Cu ocazia aceasta, românul a transmis și următorul mesaj : “Dau 5000 de euro la oamenii din Dublin, Irlanda. 5 euro de om, să vă arăt că valoarea mea nu sta în bani”.

Unii oameni nu au vrut să ia banii, crezând că e o capcană și bancnotele sunt false. Alții, în schimb, au apucat imediat cadoul.

Sursa amintită arată că același personaj și-a incendiat mașina, pe 13 ianuarie, pe o plajă, strângând foarte multe vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri