Caută
Close this search box.

Vâlcov: Nu s-a pus niciodată problema renunţării la taxa pe lăcomie, dar e posibil să se modifice OUG 114 pe partea de energie

vâlcov

Consilierul premierului, Darius Vâlcov, a declarat că nu s-a pus niciodată problema renunțării la taxa pe lăcomie, susținând că nici nu se va întâmpla acest lucru în ciuda presiunilor uriașe asupra Guvernului.

Vâlcov a mai spus că, deși UDMR a cerut explicit renunțarea la taxa pe lăcomie, avertizând că în caz contrar nu va vota bugetul, negocierile cu maghiarii s-au încheiat foarte bine.

Întrebat dacă renunță la taxa pe lăcomie, Vâlcov a răspuns: ”Nu s-a pus niciodată problema. Există discuţii pe taxa de lăcomie pe anumite aspecte, şi aici vorbim în special de partea de energie, şi acolo sunt nişte analize pentru că anul 2018, în afară de faptul că economia a dus-o într-un ritm bun, s-au făcut şi tot felul de analize care vor pregăti sau au pregătit reformele din acest an. Şi aici, în ceea ce priveşte energia, vorbim despre o componentă de reformă şi e posibil ca pe acest mic segment să se modifice”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri