Caută
Close this search box.

Victor Negrescu: Liviu Dragnea este susţinut de interese străine

Victor Negrescu

Fostul ministru social-democrat al Afacerilor Europene, Victor Negrescu, a lansat un atac dur la adresa celor care critică Uniunea Europeană în România, despre care a spus că sunt susținuți de interese străine, anti-românești.

Criticile fostului ministru îi vizează în primul rând pe liderii PSD, partid din care încă face parte, care au lansat o serie de atacuri la adresa Uniunii Europene, îndeosebi după ce Bruxelles-ul a atras în repetate rânduri atenția majorității PSD-ALDE că încalcă statul de drept și pune frână luptei anticorupție prin modificările aduse legilor Justiției și Codurilor penale.

„Criticile adresate Uniunii Europene în România sunt susținute de interese străine anti-românești. Nu trebuie să cădem în această plasă întinsă de cei care își doresc o Românie izolată. De aceea activiștii PES au decis să lanseze un apel pentru o acțiune activă pentru Europa. O Românie puternică în interiorul Uniunii Europene este mai sigură pe sine, mai independentă, este cu adevărat capabilă să își folosească cu adevărat potențialul”, a declarat Victor Negrescu în cadrul conferinței internaționale „Acționează pentru Europa!“, organizată de PES activists România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri