Caută
Close this search box.

VIDEO. Dragnea, admonestat la finalul discursului său în fața socialiștilor europeni: Afară cu corupţii!

dragnea

Liviu Dragnea nu a avut parte de o experiență foarte plăcută la congresul PES de la Madrid, unde a fost admonestat de o colegă de congres, eurodeputat, pe final de discurs. Asta în vreme ce unul din criticii săi mai vechi, olandezul Frans Timmermans, nici nu s-a obosit să-i asculte cuvintele, nepunându-și căștile pentru traducere în timp ce președintele PSD vorbea în limba română.

Liviu Dragnea s-a dus la Madrid, la congresul Partidului European Socialist, într-un moment în care și el și PSD sunt criticați, din diverse direcții, pentru asaltul la adresa justiției.

Această percepție s-a văzut clar la fața locului, conform Realitatea.net. Astfel, eurodeputatul S&D Ana Gomes l-a huiduit vineri pe Dragnea, la finalul discursului acestuia în cadrul Congresului PES, în care liderul PSD a spus că „dreapta a distrus Europa”, „a distrus multe valori, speranțe, destine”, iar în România a folosit pentru asta instituțiile de forță ale statului.

„Afară cu corupţii! Nu vrem corupţie şi corupţi în PES şi în S&D”, a strigat din sală eurodeputatul Ana Gomes către liderul PSD, potrivit Libertatea.

Video Libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri