Poliţia Capitalei cere sprijinul populaţiei pentru identificarea unui tânăr suspectat că a ucis un bărbat din Sectorul 2.

Fapta s-a petrecut în 3 decembrie 2018, identitatea suspectului fiind stabilită după audierea mai multor persoane şi vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere din zona în care locuia victima.

În dimineaţa de 3 decembrie 2018, Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB a fost sesizat cu privire la faptul că într-o locuinţă din Sectorul 2, a fost descoperit un bărbat decedat ce prezenta mai multe plăgi, posibil produse cu un cuţit. A fost efectuată cercetarea la faţa locului de către procurori criminalişti din cadrul PTB şi ofiţeri din cadrul Serviciului Omoruri, context în care a fost dispusă şi efectuarea unei autopsii medico-legale de către INML”, a transmis, vinery, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, ulterior, au fost audiate numeroase persoane în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs agresiunea.

De asemenea, au fost vizionate imagini surprinse de camerele de supraveghere video din zona locuinţei victimei, precum şi din zonele frecventate de aceasta în zilele anterioare.

În urma analizării acestor imagini, a rezultat că principalul suspect în această cauză este un bărbat în vârstă de aproximativ 18-25 de ani, care apare în imaginile menţionate în compania victimei, în perioada critică”, au mai transmis poliţiştii.

Aceştia cer ajutorul celor care-l recunoc pe suspect, rugându-i să sune la numărul 112.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 3 =