Caută
Close this search box.

VIDEO. ”Pur și simplu ireală”! Simona, tenis de vis la Dubai, cu o fostă finalistă de Wimbledon!

UPDATE. Partida dintre Simona Halep și Lesia Tsurenko (Ucraina) din optimile de finală ale turneului este programată la Dubai miercuri, 20 februarie, al doilea meci de pe terenul central, și va lua startul în jurul orei 10:30, ora României (după Brady-Kvitova).

”Frumoasa din Canada”, Eugenie Bouchard, nu a rezistat nici acum, cum nu a făcut-o nici la Australian Open 2018, în fața celei pe care ea însăși o elogia, cu fair-play și simț al realității, înaintea meciului, chiar dacă în timpul confruntării propriu-zise a mai avut și niște – inevitabile – ieșiri nervoase. Iar ”Genie”, mai tânără și mult mai înaltă (24 de ani și 1,79 m) nu este nici pe departe fitecine în lumea tenisului. Ea a jucat o finală de Wimbledon pe care trebuia să o câștige în mod normal (2014), și s-a aflat între primele 5 jucătoare ale lumii multă vreme în acea perioadă. Când avea, rețineți, doar 19 ani!

Primul set a fost strălucitor pentru fiecare jucătoare, cu execuții de excepție de ambele părți. Evident, Simo a noastră și-a concretizat superioritatea de netăgăduit, dar ceva mai greu decât ar fi fost normal, câștigând cu un tie-break de suspans, 7-6 (4).

În setul doi Simona a început imperial, în pofida jocului foarte bun al adversarei, 2-0, după un ounct FABULOS (vezi video mai jos), numit de comentatori ”TENIS IREAL AL ROMÂNCEI!”.

Urmează și game-uri la 0 ale fostului (și viitorului) lider mondial:

Simona Halep – Eugenie Bouchard (Canada) 7-6, 6-4

Și încă o veste bună: ajunsă deja în turul al III-lea la Dubai, Simona Halep, locul 2 WTA, a scăpat de o adversară din Top 10 la turneul de categorie Premier 5 de la Dubai, dotat cu premii în valoare totală de 2.828.000 de dolari. Olandeza Kiki Bertens este prima sportivă din primele zece ale clasamentului mondial care părăsește competiția din Emiratele Arabe Unite.

Kiki Bertens, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 7, a fost învinsă, marţi, în turul doi, cu scorul de 6-2, 4-6, 7-6 (6), după două ore și 11 minute, de Viktoria Kuzmova din Slovacia, locul 46 WTA. Olandeza nu era pe partea de tablou al Simonei Halep și nu se putea întâlni cu ea decât în finală. (foto GSP, VIDEO WTA)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri