Procurorul general al României Augustin Lazăr s-a arătat deranjat de faptul că ministrul Tudorel Toader a fost joi la Parchetul General și a discutat despre declanșarea procedurii de numire a unui nou procuror general fără să discute și cu el.

”Cine vrea să ia legătura cu Ministerul Public, ia legătura cu procurorul general, cu nimeni altcineva. Trebuie să aibă curaj. Procurorul general nu mănâncă oameni. Am primit la birou pe oricine a venit!” – a spus Lazăr

”Adică, ministrul Justiției nu poate veni să stârnească intrigi într-o instituție. Trebuie să vină, să ia legătura cu conducătorul instituției și să-i spună bărbătește ce probleme sunt.”

De asemenea, procurorul general al României a declarat că, deocamdată nu poate să reacționeze concret în niciun fel la măsura anunțată de Tudorel Toader, pentru că, oficial și legal nu a fost declanșată încă nicio procedură.

”Dacă domniile voastre mă întrebați pe mine ce voi face, păi nu există o procedură lansată oficial, nu există o procedură serioasă. Noi trebuie să vedem mai întâi un anunț care are în spate o procedură, care este deja lansată, care are un caracter legal, și apoi puteți să mă întrebați pe mine și pe alți colegi despre această chestiune.” – a spus Augustin Lazăr, vizibil iritat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here