Caută
Close this search box.

Vine targul de turism 2019!

Cum ” iarna omul isi face sanie si vara car” , targul de turism 2019 vine spre sfarsit de luna februarie pentru a intampina miilor de doritori destinatii si oferte variate  pentru relaxarea anuala.

Cea de a 41-a editie a Targului de Turism al Romaniei ramane locul ideal de prezentare atat a celor mai interesante oferte si atractii turistice din Romania si din strainatate, cat si a accesoriilor si gadget-urilor necesare in orice vacanta.

Editia din acest an a Targului de Turism al Romaniei are loc in perioada 21-24 februarie 2019, orar 10,00-18,00, la Romexpo – in Pavilioanele B1 si B2! Pavilionul B1 este dedicat zonelor turistice din Romania prin intermediul: Administratiilor Publice Locale, Asociatiilor de Turism, Oficiilor de Turism, Consiliilor Judetene si Primarii, iar Pavilionul B2 este dedicat Agentii de turism, touroperatori, participari internationale si servicii turistice.

Costul biletului de intrare este de 20 Ron si va dorim ca acesta sa  fie pretul unei surprize placute in destinatia aleasa si reducerile de early booking, pachetele de familie, vremea si vremurile sa fie favorabile pentru perioada de relaxare pe care o veti alege!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri