Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă dă semnalul modificării Ordonanței Lăcomiei OUG 114

viorica dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă dă de înțeles că ar putea fi modificată OUG 114/2018, spunând că poate au fost elemente în care ar trebui luată o altă decizie și că, pentru ceea ce nu funcționează, Guvernul va încerca să aibă o soluție.

Dăncilă a mai spus că proiectul de buget se va afla pe ordinea de zi suplimentară a ședinței de azi a Executivului.

„Un guvern trebuie să dea dovadă de flexibilitate și să vadă ce funcționează și ce nu funcționează și nu trebuie să mergem pe ideea că totdeauna avem dreptate. Poate au fost elemente în care ar trebui să luăm o altă decizie.

Nu pot să vă spun ce vom proroga și ce nu, dar pot să vă spun că vom avea o discuție foarte detaliată pe fiecare aspect și ceea ce credem că nu funcționează și sunt argumente temeinice vom încerca să avem o soluție pentru ele“, a afirmat premierul Dăncilă, într-un interviu pentru Antena 3, întrebată despre solicitarea UDMR, de amânare a intrării în vigoare a așa-numitei taxe pe lăcomie.

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a criticat dur, într-un interviu pentru Erdely TV, așa-numita taxă pe lăcomie, propunând respingerea OUG în Parlament, dezbateri până la 30 iunie și, eventual, amânarea intrării în vigoare a acestei măsuri până la 1 ianuarie 2020.

Potrivit liderului UDMR, reforma fiscală face mai mult rău decât bine și ar fi trebuit să fie precedată de o largă consultare.

Un răspuns

  1. Și (după mintea (lui) docila vs dracnea),cel mai probabil,se va lua o decizie în funcție de audierea de mâine ,a lui Isărescu ,de mâine în parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri