Caută
Close this search box.

Vreme însorită în weekend. Temperaturi ridicate în toată țara

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă pentru următoarele zile o vreme în general frumoasă, cu temperaturi maxime care pot depăşi pe alocuri 11 grade Celsius, scrie Mediafax.

„Pe parcusul zilei de sâmbătă, în ţară, mizăm pe o vreme în general frumoasă, cu valori termice în jurul celor normale pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 2 grade în estul Transilvaniei până spre 8 – 9 grade în extremitatea de sud şi sud-vest. Cerul va fi variabil cu unele înorări în nord-vest şi sud-est, dar probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi redusă. De asemenea, vântul va sufla slab până la moderat cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime de sâmbătă spre duminică vor fi cuprinse între -2 şi 0 grade, cele mai scăzute valori la polul frigului în estul Transilvaniei”, a precizat meteorologul de serviciu din cadrul ANM.

Pentru ziua de duminică, meteorologii anunţă tot o vreme predominant frumoasă ca aspect, temperaturile urmând să mai crească uşor faţă de ziua de sâmbătă, astfel încât maximele se vor situa între 1 şi 11 grade. Cele mai ridicate valori se vor înregistra în vestul şi sudul României, iar în noaptea de duminică spre luni, minimele vor fi cuprinse între -8 şi 4 grade, şi acestea în creştere faţă de sâmbătă spre duminică.

În Bucureşti vremea se va păstra caldă şi însorită. „În Capitală, o vreme în general însorită la final de săptămână, fără probleme, maxima de sâmbătă în jur de 7 grade, iar duminică 8-9 grade Celsius. Nu vor fi înregistrate precipitaţii”, a precizat meteorologul de serviciu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri