Caută
Close this search box.

A MURIT abandonată în mașină, în timp ce mama ei făcea amor cu șeful. Declarația sfâșietoare a tatălui fetiței

Tatăl fetiței care a murit abandonată în mașină, în timp ce mama ei polițistă făcea amor cu șeful ei, în locuința acestuia, este sfâșiat de durere. Bărbatul a intentat un proces și a făcut o declarație sfâșietoare.

„De fiecare dată când îmi închid ochii, îmi văd fetița suferind și apoi o văd în sicriu”, a spus tatăl fetiței care a murit abandonată în mașină, în timp ce mama ei făcea dragoste cu șeful ei.

„O văd zâmbind și râzând cu ochii minții și îmi imaginez cum acel zâmbet și acea veselie s-au transformat în durere și suferință. Aceasta este o imagine pe care eu nu vreau să o am, dar este una de care nu pot scăpa”, a mai spus tatăl fetiței.

Tatăl copilei a dat în judecată Departamentul de Poliție Long Beach și Protecția Copilului din Mississippi.

Fetița a murit după ce mama ei polițistă a lăsat-o în mașina ei, ca să facă amor cu șeful ei, în locuința acestuia. Din cauza căldurii, copila a decedat.

Fetița a fost găsită de mama ei inconştientă, cu temperatura corpului depăşind 37 de grade Celsius, după care, la scurt timp, a decedat.

Acum, polițista Cassie Hope Barker, care și-a lăsat fetița de 3 ani să moară în mașină, în timp ce ea a făcut amor cu șeful ei, în comitatul Hancock din Indiana, riscă să facă până la 20 de ani de închisoare.

„Nu știu ce ți-aș putea face eu mai rău decât ceea ce tu ai trăit deja. Tu vei fi mereu deținută în închisoarea propriei tale minți”, i-a spus un judecător polițistei Cassie Hope Barker.

După ce copila de 3 ani a murit în mașină, în septembrie 2016, mama ei și șeful acesteia au fost concediați, iar femeia a fost arestată.

Polițista din Biloxi, Mississippi, și-a mai lăsat fetița de 3 ani în mașină cu câteva luni înainte de tragedie. Atunci, ea și-a lăsat copila singură în timp ce a făcut cumpărături.  Un trecător a alertat poliţia, după ce a văzut-o pe cea mică închisă în maşină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri