Caută
Close this search box.

Accident fatal la Târgu-Mureș. Două persoane au murit după ce o autoutilitară și un autoturism s-au ciocnit într-un sens giratoriu

Un accident grav a avut loc în Târgu-Mureș, la sensul giratoriu de la Gara Mare, județul Mureș! Doi bărbați în vârstă de 20 și, respectiv 40 de ani au murit pe loc în urma impactului puternic între o autoutilitară și un autoturism.

Potrivit reprezentaţilor Poliţiei Judeţene Mureş, accidentul s-a produs între o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 40 de ani şi un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, iar în urma impactului ambii şoferi au murit: „Au fost 2 victime din care una încarcerată, în Târgu-Mureş, str. Gh. Doja, la giratoriul de la Gara mare. S-a deplasat Detaşamentul Tg. Mureş cu un echipaj de descarcerare, o autospecială şi două echipaje SMURD. O victimă era prinsă sub o autoutilitară răsturnată şi una încarcerată în autoturism. Cele două victime au fost descarcerate, în urma evaluării medicale fiind declarate decedate”, a transmis Cristian Virag, purtător de cuvânt al ISU Mureş, potrivit Mediafax.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri