Caută
Close this search box.

ALERTĂ la Galați! Poliţia caută un bărbat care ar fi agresat sexual o fetiță de 10 ani

Momente cumplite pentru o fetiță de doar 10 ani care mergea azi dimineață spre școală. A fost ademenită de un necunoscut în scara unui bloc unde a fost agresată. O cameră de supraveghere l-a surprins pe agresor. Peste câteva ore, la Brăila, un individ care seamănă cu cel căutat la Galați, se pare că ar fi întreținut relații intime cu un minor. Trecătorii au sunat la poliție, iar bărbatul a fost prins și dus la audieri. Anchetatorii au fost surprinși să afle cine este. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani a fot eliberat din închisoare în urmă cu trei luni. El fusese condamnat tot pentru agresiune sexuală.

Dimineaţă, în cartierul Micro 19 din Galaţi, în timp ce mergea spre şcoală, o fetiţă de 10 ani a fost ademenită de un necunoscut în scara unui bloc. Aici au urmat momente cumplte pentru copilă. Agresorul a dispărut peste doar câteva minute.

Poliţiştii au început imediat căutările şi au făcut publice imaginile de pe o cameră de supraveghere pe care s-ar vedea agresorul. Este un bărbat de 35 – 40 de ani, solid, cu ten măsliniu.

Între timp, vestea că un agresor sau mai mulți circulă liberi, i-a alarmant pe oameni.

Peste câteva ore poliţiştii din Brăila au fost anunţaţi că pe faleza Dunării doi bărbati ar fi într-o postură intimă. Unui dintre ei părea minor. Anchetatorii nu au mai găsit pe faleză decât un bărbat. Semăna cu agresorul căutat la Galaţi.

Individul a fost ridicat și dus la audieri. La interogatoriu, bărbatul s-a dovedit a fi chiar cel care a agresat-o pe fetița din Galați, dimineață. Ancheta va lămuri detaliile în fiecare caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri