În 2015, situaţia se va ameliora simţitor datorită triunghiul benefic format de trigoanele Uranus-Iupiter, Uranus-Saturn şi Saturn-Iupiter. Persistă încă urmările quadraturii Uranus-Pluton, din 2010, exacerbate la 12 martie 2015, de tranzitul lui Marte peste Uranus compensate fiind însă cu trigoanele simultane pe care le face cu Saturn şi cu Iupiter.

După configuraţia trigonală din 2015 (Iupiter trigon cu Saturn şi cu Uranus, acesta, la rândul său în trigon cu Iupiter), promiţătoare pe planul economiei şi al politicii internaţionale, în anul 2020 se recade într’un context periculos: prin triunghiul format de următoarele aspecte malefice: Pluton conjunct cu Iupiter şi cu Saturn, toate trei în quadratură cu Uranus, apoi, aceleaşi planete în triplă conjuncţie formând o semiquadratură cu Neptun, aflat la rândul său în semiquadratură cu Uranus, închizând astfel triunghiul malefic menţionat.

Totuşi, cele trei  mari cicluri planetare îşi continuă faza lor ascendentă, ceea ce exclude riscul unei conflagraţii mondiale, dacă aceste aspecte disonante ar avea conotaţii războinice.

Nota saturno-plutoniană e dominantă, sugerând mai degrabă, ridicarea forţelor obscure, distructive în care omul, scuturat de frigurile negaţiei, cu toate obsesiile ei, va regresa, se va sălbătici, se va întuneca…

Epicentrul crizei va fi în Europa, datorită întrepătrunderii ciclurilor conjuncţiilor Iupiter-Saturn şi Uranus-Neptun.

Continentul european minat de forţe manifestate din profunzime, ros de un rău obscur, va trăi echivalentul unei glaciaţiuni. E ca şi cum UE va trece printr’o boală sau va suporta o operaţie chirurgicală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here