Caută
Close this search box.

Amenzi pentru dezvoltatorii imobiliari: Proiect rezidenţial de 17 milioane de euro, suspendat

O acțiune la care au participat peste 25 de polițiști, inspectori în construcții, ai ITM și ai ISU București-Ilfov a condus la suspendarea activității la Aviaţiei Apartments, proiect rezidenţial de 17 milioane de euro, din zona Aviaţiei, al companiei spaniole de dezvoltare imobiliară Gran Via, dar și la aplicarea de amenzi, anunță Poliția Capitalei.

Mai multe şantiere de construcţii a unor ansambluri imobiliare au fost vizate, în ultima perioadă, de poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijinul Inspectoratului de Stat în Construcţii Bucureşti, Inspectoratului Teritorial de Muncă şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate nouă sancțiuni contravenționale, în domeniul sistemelor de securitate, în valoare totală de peste 30.000 de lei.

Cu ocazia verificărilor efectuate, la un obiectiv a fost dispusă sistarea activităţii constructorului pentru nerespectarea cerinţelor de securitate în ceea ce priveşte lucrările la înălţime. Totodată, au fost constatate deficienţe în îndeplinirea atribuţiilor de către personalul de securitate.

Potrivit informării transmisă de Poliția Capitalei, acţiunea a vizat verificarea legalităţii funcționării acestor societăți comerciale, legalitatea actelor de comerț, existența autorizațiilor necesare funcționării şi modul de asigurare a pazei bunurilor şi valorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri