Caută
Close this search box.

Andrei Caramitru afirmă: „Comunismul este construit pe crimă”

andrei caramitru

Analistul Andrei Caramitru, consultant al conducerii USR în materie de Economie, susţine iniţiativa a doi deputaţi USR de a scoate în afara legii organizaţiile comuniste.

Într-o postare pe Facebook, Caramitru le spune celor care nu au citit istoria de ce comunismul este construit pe crimă, arată Ziaristii.com.

”Lecția de istorie – de ce comunismul este o ideologie criminală

Aud mulți tineri educați și cu bani – de prin zonele creative ale Bucureștiului sau Clujului – care se oripilează de fiecare dată când comunismul este atacat. Care ne spun (copiind discursul colegilor lor din Vest): comunismul e bun în teorie, crimele au fost făcute (vreo 100 de milioane de morți!) de niște demenți care s-au folosit de o ideologie bună ca să preia puterea.

Problema lor este că – deși se cred “intelectuali” – nu sunt capabili să citească. Așa că o să le explic mai jos cu câteva citate, ca să înțeleagă. Pe scurt – ideologia comunistă militează clar pentru o perioadă (lungă) de “dictatură a proletariatului”, în care dușmanul de clasă este eliminat fizic. Este similar cu ce spunea Hitler – doar că pentru el inamicul erau evreii. Pentru comuniști inamicul este “burghezul” – inclusiv toți cei care se opun comuniștilor. Toți trebuie omorâți pentru ca “omul nou” să apară. Metoda pe care o susțineau explicit era cea a Revoluției Franceze și teroarea ghilotinelor.

Câteva citate pentru cârcotași:
– Marx, 1848: “singura modalitate prin care tranziția spre noua societate poate fi scurtată, simplificată și concentrată este prin TEROARE revoluționară”
– Engels, 1877: “FORȚA are un rol revoluționar în societate. Cum a spus și Marx, este instrumentul prin care mișcarea socială își forțează drumul și DISTRUGE forțele politice MOARTE și fosilizate”
– Engels. 1872: “O revoluție este actul prin care o parte a societății își IMPUNE voința împotriva celeilalte părți prin PUȘTI, BAIONETE ȘI TUNURI. Dacă cei care au câștigat nu vor să fi luptat degeaba, trebuie să își mențină puterea prin TEROAREA ARMELOR lor împotriva forțelor reacționare”.

Sunt doar 3 citate din zeci și zeci. Crima este fundamentul teoriei comuniste. Cei 100 milioane de morți sunt rezultatul acestei ideologii criminale. 800’000 morți în România și milioane care au suferit in temnițele comuniste.

Atenție – social-democrația vestică este OK. Profund democratică. Comunismul este însă altceva. Este crimă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri