Caută
Close this search box.

Antena 3 a primit în direct două steaguri PCR, pentru că a atacat-o pe Kovesi

Antena 3 steag PCR

Avocatul Cristian Băcanu (PNL) le-a oferit lui Adrian Ursu (Antena 3) şi Gabrielei Zoană (PSD) câte un steag al Partidului Comunist Roman în cadrul unei emisiuni care avea loc în direct. Foarte nervos, Ursu a ţinut să se descotorosească repede de acest cadou.

„Le-am oferit aceste mărtişoare pentru că au atacat-o pe doamna Kovesi exact după modelul în care statul comunist ataca românii care se bucurau de recunoaştere lumii capitaliste (lumea liberă şi decadenţă)”, a scris Băcanu pe Facebook.

„Am oferit, în mod simbolic, celor de la PSD şi celor de la Antena 3, două steaguri ale Partidului Comunist Român. Deşi au sărit în sus ca arşi şi s-au declarat jigniţi, eu sunt convins că în sufletul lor au simţit o oarece bucurie.

Felul în care Guvernul PSD-ALDE-UDMR a înfierat cu mânie proletară un român care se bucură (ca profesionist) de recunoaştere internaţională ne aminteşte de felul în care odiosul regim comunist îşi denigra cetăţenii aflaţi în afara ţării prin intermediul fiorosului aparat de propagandă bolşevică şi cu ajutorul securităţii.

PSD acţionează de o manieră sovietică şi practicile lor (în justiţie, invocarea statului paralel ca duşman invizibil, criticarea UE, plasarea unor semidocţi în poziţii cheie ale Statului, denigrarea doamnei Kovesi, utilizarea permanentă a minciunii în spaţiul public, etc) îmi aduc în mod constant aminte de vremuri foarte triste pe care le credeam de mult timp apuse”, a explicat Băcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri