PSD anunţă că „Autostrada Moldovei începe azi!”, în ziua în care are loc protestul „România vrea autostrăzi”.

Autostrada Moldovei începe azi! Varianta de ocolire, la profil de autostradă, a municipiului Bacău este parte integrantă din autostrada Moldova (coridorul IX pan european). Este un proiect lansat în 2017, în timpul guvernării PSD, în valoare de 144 de milioane de euro, cu finanţare asigurată”, scrie PSD.

Ministrul Transporturilor,  Răzvan Cuc, va fi prezent vineri, începând cu ora 12:30, la începerea lucrărilor pe şantier.

Zeci de firme, primării, echipe sportive, personalităţi, sindicate, dar şi persoane fizice au anunţat că participă la protestul ”România vrea autostrăzi” şi întrerup activitatea, vineri, timp de 15 minute, la ora 15.00. Tot la ora 15.00, omul de afaceri Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului, inaugurează, în localitatea Cumpărătura, judeţul Suceava, primul metru de autostradă construit în Moldova.

171 Vizualizări

2 COMENTARII

  1. Daca se…sta, nu se construieste nimic ! Iar centura Bacaului n-o face PSD, ci o firma de constructii care-a castigat licitatia – nu ! E drept ca nu-i firma lu` …Mandachi, nici a altuia…..!

  2. PSD a ajuns sa se laude si cu nerealizările, cu proiectele neîncepute si nefinalizate ! La ei totul se petrece bine intr-un viitor care se tot îndepărtează din fata noastră și care, zi de zi, devine trecut mâlos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here