Caută
Close this search box.

Augustin Zegream spune că, dacă va fi numită procuror şef european, Kovesi va fi condamnată în România

Kovesi

Augustin Zegrean, fostul președinte al CCR, a spus că liderii PSD „s-au speriat atât de tare de Kovesi”, încât totul „a intrat în vrie” și că se va face totul ca Laura Codruța Kovesi să nu reușească să obțină postul de procuror-șef la Parchetul european.

„Dacă acolo se va continua să fie numită, aici se va continua să fie condamnată”, a spus Augustin Zegrean. Fosta şefă DNA Laura Codruţa Kovesi a declarat, după mai mult de şase ore de audieri la Secţia de investigare a magistraţilor, că are interdicţie de a vorbi cu presa despre dosarul său. Mai multe surse anunță că ea a fost pusă sub control judiciar.

Cosmin Prelipceanu, jurnalist Digi24: Control judiciar cu interdicția de a părăsi țara? Cum vi se par interdicțiile pentru doamna Kovesi?

Augustin Zegrean, fost președinte al CCR: Mi se pare firesc tot ce se întâmplă aici. Eu am spus asta când au început audierile la Comisia Europeană. Am spus că astfel o vor putea opri. Și asta se vrea. Dacă are interdicție… Să fie numit procuror-șef european și ea să nu aibă voie să părăseasca țara… Dacă acolo se va continua să fie numită, aici se va continua să fie condamnată. După cum merg lucrurile acolo se va ajunge.

Nu vreau să fiu profet, dar mă tem că acolo se va ajunge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri