Caută
Close this search box.

Autostrada Bucureşti – Piteşti. Un permis suspendat la fiecare opt minute

autostrada

Un permis de conducere este suspendat la fiecare opt minute, pe autostrada Bucureşti – Piteşti. Poliţiştii au instalat radare la intrarea în Capitală, pentru că viteza excesivă a provocat aici, anul trecut, mai mult de 100 de accidente.

În nici două ore, ofiţerii au prins 15 şoferi care circulau cu peste 150 de kilomeri pe oră, într-o zonă în care limita e de 80 de kilometri. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 204 kilometri pe oră.

„Aţi circulat cu 204 kilometri pe oră”.

O amendă pentru viteză, alta pentru că nu avea permisul de conducere la el şi încă una pentru că îşi montase pe geamurile maşinii folie neomologată. Aşa l-au „premiat” agenţii de la Rutieră pe un şofer care a fost prins gonind pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Bărbatul a rămas pieton pentru patru luni, pentru că în urmă cu nici un an a avut carnetul suspendat, tot pentru viteză excesivă.

Poliţiştii au verificat şi dacă omul consumase alcool sau alte substanţe interzise.

Şi pentru un alt şofer sancţiunile s-au ţinut lanţ. A rămas fără permis, tot pentru viteză, şi i-au fost ridicate numerele de înmatriculare, pentru că avea ITP-ul expirat de mai mult de patru luni.

Nu întâmplător poliţiştii au instalat radarul-pistol pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Anul trecut, aici, la intrarea în Capitală de pe A1, au fost 92 de tamponări cu pagube însemnate şi 10 accidente grave soldate cu 15 persoane rănite, informează Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri