Caută
Close this search box.

Autostrada lui Ştefan Mandachi a ajuns în presa internaţională

ştefan mandachi

Cea mai mică autostradă din lume, autostrada lui Ştefan Mandachi din Suceava, face de rușine o națiune, scrie BBC despre protestul organizat în România. BBC notează că România înregistrează cel mai mare număr de accidente rutiere din UE soldate cu morți.

Situația autostrăzilor la nivelul UE într-o statistică BBC

Și Bloomberg acordă atenție amplului protest care a avut loc în România. Într-un articol publicat la scurt timp după manifestația care a cuprins întreaga țară, agenția notează: sătul să circule pe cele mai proaste drumuri din UE, un om de afaceri român a găsit o nouă metodă pentru a-și exprima furia.

Bloomberg prezintă un grafic cu un punctaj, din care rezultă că România are, la 12 ani de la aderare, cea mai proastă infrastructură din Uniunea Europeană, fiind notată pe o scară de la 1 la 8 cu 3 puncte, fiind situată în urma Maltei, Letoniei și Bulgariei, scrie G4Media.

Un răspuns

  1. Ce se va intampla?
    Va veni Dancila, si cu dictie si intonatie ireprosabila, ne va transmite eventual cu oarece greseli de limba,(inerent pentru a avea toti ce critica) mesajul fixist a lui Dragnea:
    „Dupa ce ca Iohannis este de vina, astia -adica noi cetatenii- mai vor si o autostrada care sa vina la Bucuresti.”
    Diversiunea cu autostrada de la Bacau, care este de fapt o sosea de centura, a fost sustinuta de toti, inclusiv de mass-media.
    Pentru ca autostrazile si spitalele -adica Transporturile si Sanatatea- nu sunt privite a fi de interes national, toate institutele de la statistica, SRI, si cele apartinatoare de cele 3 puteri ale statului -Parlament, Justitie, Guvern- nu considera necesar intrunirea CSAT. Mapamondul sa fie atent, caci noi vom arata lumii doar cum se pierde o tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri