Caută
Close this search box.

Buzatu de la PSD i-a jignit pe actorii TNB: Nu cred că actorii au citit OUG 7. Haideți să fim serioși în țara asta

Actori proteste

Câteva milioane de oameni nu au participat la protestele față de OUG 7 și e posibil ca o parte dintre ei să aprecieze acest cadru legislativ, declară la RFI liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu. El se îndoiește că actorii care s-au solidarizat cu manifestanții din stradă cunosc foarte bine Ordonanța de Urgență ce modifică legile justiției.

Buzatu crede că actorii care au protestat duminică seară pe tema OUG 7, în frunte cu Victor Rebengiuc, Marius Manole, Mariana Mihuţ, nu cunosc prevederile documentului:

”Probabil că a fost voința actorilor de acolo, nu cred că i-a scos cineva să protesteze. Sunt aproape deloc convins că actorii, evident, personalități artistice, unele de marcă, știau foarte bine Ordonanța împotriva căreia protestau și că acea Ordonanță cuprindea prevederi care îi afecta direct. Haideți să fim serioși un pic totuși în țara asta”.

Liderul PSD Vaslui comentează protestele de duminică seară din mai multe orașe ale țării pe tema OUG 7:

”E un drept al oamenilor să protesteze împotriva a ceea ce cred de cuviință. Trebuie să remarcăm totuși că au rămas acasă câteva milioane de oameni și e posibil ca acele milioane de oameni sau cel puțin o parte din acele milioane de oameni să aprecieze acest cadru legislativ”.

FOTO: RFI

Buzatu susține, potrivit rfi, că magistrații care protestează au anumite interese: ”Magistrații, dincolo de litera legii sunt și ei oameni, sunt și de dreapta și de stânga, oameni care nu au nici o conduită politică, nici un vector politic care să-i orienteze. Unii dintre dânșii au niște interese extrem de puternice ca ceea ce a fost construit pe vremea domnului Băsescu să nu se strice și ca acele lucruri, sistemul, așa-zisul sistem să funcționeze în continuare”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri