Aflat sâmbătă în orașul Bacău liderul Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a făcut o declarație oarecum neașteptată, afirmând că e dezamăgit de faptul că mulți politicieni, ântre care a ținut să îl numească, chiar primul, pe președintele Klaus Iohannis, ar fi axați pe defăimarea și denigrarea României. Liderul ALDE a afirmat că el a fost felicitat pentru prestația României la președinția rotativă a Consiliului UE.

„Toți parlamentarrii noștri vor merge la Bruxelles cu un gând precis, anume să apere și să susțină interesele României și ale românilor. Să facem în așa fel încât România să fie o țară respectată, iar românii care lucrează în Europa să fie tratați pe picior de egalitate, nu așa cum am văzut că se întâmplă din păcate în unele țări. Sunt foarte dezamagit când văd din păcate foarte mulți politicieni români al căror discurs este axat în principal pe defăimarea, denigrarea României, începând de la președinte și coborând la nivelul Parlamentului foarte mulți practică acest discurs în Parlamentul European și în țară. Am avut în această săptămână satisfacția ca în cursul în cursul evenimentelor pe care le-am avut la București, la diferitele manifestări organizate în cadrul președinției rotative a Consiliului UE în dimensiunea parlamentară să primesc aprecieri pentru performanța foarte bună pe care o arată România în exercitarea președinției rotative”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Bacău, citat de știripesurse.ro.

„Am fost joi la Bruxelles la întâlnirea liderilor ALDE, unde au fost prim-miniștri, comisari-europeni, președinți de partide și același lucru au fost câțiva dintre colegi care au venit în special să mă felicie pentru modul în care România e prezintă. Aprecierile lor pentru mine înseamnă foarte mult și înseamnă că în pofida criticilor făcute de președinte și de alții, iată că lucrurile nu stau așa. Cred că ar trebui să avem încredere în noi și în România”, a a mai spus Tăriceanu cu aceeași ocazie.

2 COMENTARII

  1. Kir Tăriceanu se străduie din răsputeri și cu succes evident să mențină în țara asta parfumul acela insidios, sulfuros și corupător al Fanarului, plus spiritul de colportare și intrigă al strămoșilor lui.
    Palicarul este genul de individ care, după moarte, ajungând la judecata de apoi și fiind întrebat despre bilețelul roz pus de-a curmezișul în calea justiției pe când era el prim ministru – demult, sub Chioru vodă – și despre promovarea legilor anti-justiție ca președinte al senatului sub kaizer-ul Johannis, sare cu gura contestând completul ceresc de judecată pe motiv că nu a fost constituit democratic, diavolul neavând reprezentanți acolo.
    Ba chiar propune fie lăsat el și cu, ați ghicit, Tudorel Toader să rezolve această deficiență intolerabilă.
    Apoi, imediat, schimbă subiectul și-L ia pe Doamne Doamne la rost, cum că de ce i-a pus bețe în roate – ceea ce este iarăși nedemocratic, nu-i așa, din partea divinității – și de aceea nu a ajuns el, grecu’, președinte la alegerile din anul 2014.

  2. Al doilea om din stat care umbla ca sa demita presedintele si sa o aduca la putere pe „Sunt gata sa preiau conducerea Romaniei” habar nu are ca institutiile UE deservesc interesele cetatenilor europeni nu interesele cardasiei lui partiice

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 9 =