Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a spus că temerile unor operatori vizaţi de OUG 114 au contribuit la influenţarea cursului de schimb valutar. Liderul ALDE a anunţat că până la finalul lunii se vor termina discuţiile şi OUG va fi modificată.

„Au fost alte elemente care au contribuit la influenţarea cursului de schimb. Alte elemente, aş spune temerile unor operatori, fie din domeniul bancar, fie din alte zone, legate de OUG 114.

Am accelerat discuţiile, am avut întâlniri şi am încercat să preiau de la diferite sectoare problemele pe care le au legate de OUG 114. Cred că săptămâna viitoare ne vom concentra pe zona energetică şi de telecomunicaţii, ca până la sfârşitul lunii să facem o nouă rundă de consultări cu operatorii din domeniu şi apoi urmează partea administrativă.

Adică Guvernul va promova OUG. În cazul în care nu am termina, atunci s-ar putea să fie prorogat termenul de aplicare, dar cred că o să terminăm până la 31 martie”, a declarat preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, conform Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 5 =