Caută
Close this search box.

Candidatul ALDE, Daniel Barbu: Kovesi nu e o persoană cu care să te poți mândri

codruţa Kovesi

Laura Codruța Kovesi nu este un candidat la funcția de procuror-șef european cu care să te poți mândri. A declarat pentru RFI candidatul ALDE la alegerile europarlamentare din 26 mai Daniel Barbu. El atrage atenția că fosta șefă a DNA nu candidează în numele României.

Daniel Barbu spune că ”e un raționament vicios al celor care spun vai, vai, cum unii nu susțin un candidat român. Poziția în care va fi nu va avea etnicitate, ea va trebui să fie deasupra oricăror afilieri etnice, naționale și așa mai departe. Deci e un fals raționament cu candidatul român”.

Întrebat dacă nu ar fi totuși o chestiune de prestigiu pentru România, dacă Laura Codruța Kovesi ar deveni procuror-șef european, Daniel Barbu a răspuns: ”Nu văd care ar fi prestigiul sau lipsa de prestigiu pentru România”.

Întrebat dacă ar fi spus la fel în cazul în care ar fi fost vorba de alt candidat din România, Daniel Barbu a replicat: ”O persoană care a fost considerată ca fiind în afara Constituției prin două hotărâri, două, nu una, succesive, ale CCR sigur că nu e o persoană în care să-ți pui încrederea și cu care să te poți mândri”.

Sursa. RFI

Un răspuns

  1. Domnule Barbu ce insinuati ” un gigolo are multa experienta !? ” … un RMN nu strica ….ma pusca rasul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri