Caută
Close this search box.

Care ar putea să fie adevăratul motiv al internării lui Liviu Dragnea

liviu dragnea

Adevăratul motiv al internării lui Liviu Dragnea ar fi că vineri s-ar fi certat crunt cu Marius Pieleanu din cauza declarației despre Mandachi.

Surse din PSD vorbesc despre un puci împotriva lui Dragnea şi despre o ceartă cu sociologul Marius Pieleanu, la scurt timp după ce Dragnea a ieșit și l-a jignit pe inițiatorul mișcării Șîeu, Ștefan Mandachi.

Pieleanu l-a sunat nervos și i-a adus aminte că partidul se află deja la 29 la sută și trendul este descrescător. „Liviule, dacă mai dai două d-ăstea poți să tragi obloanele! Fă o pauză, internează-te, pleacă undeva, dispari!”, i-ar fi spus Pieleanu.

Pe de altă parte, se pare că în PSD se coace un nou puci. Condus, spun sursele noastre, de Marian Oprișan și Paul Stănescu, doi dintre baronii influenți. Aceste surse spun că, dincolo de audierea de la Curtea Supremă, pe care o putea evita și în alt fel, noua tentativă de a fi înlăturat din fruntea partidului este adevăratul motiv pentru care ar fi regizat tot circul cu internarea.

A fost singura soluție pentru a amâna CEx-ul și a nu provoca suspiciuni la baza partidului.

Ieri, urma ca Biroul Permanent al PSD să se întrunească, iar în cursul săptămânii era programat CEx, cu prezentarea listei candidaților la alegerile pentru Parlamentul European, conform Comisarul.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri