Caută
Close this search box.

Carmen Avram a prins drag de PSD când Viorica Dăncilă a spus în Parlamentul European „ţara mea”

carmen avram

Carmen Avram, fosta realizatoare de la Antena 3, actuală candidată pe lista PSD pentru europarlamentare, a povestit cum a ajuns să se înscrie în partidul condus de Liviu Dragnea.

„Uite, o să zic ceva ce-i în premieră pentru toată lumea, inclusiv pentru colegii mei din echipa PSD care merge la europarlamentare: eu n-am fost votant PSD. Până în 2009, eu am votat PNL.

După 2009 am tot așteptat ca PNL să-și revină și i-am găsit mereu scuze și am tot spus „poate data viitoare, poate data viitoare”. După aceea a venit acest 2016, decembrie, când am văzut un partid care câștigă alegerile și, câteva săptămâni, există această tentativă de a fi înlăturat de la putere.

După care l-am văzut asaltat în moduri în care eu n-am crezut că mai e posibil, și dinăuntru, și dinafară, cu toate mijloacele. Și l-am văzut că în această zbatere de a ține piept presiunii.

El, întâi și întâi, nu cedează și mai are timp să rezolve și lucruri (…) Au rezolvat o parte din problemele cu abuzurile care au dus la nenorocirea atâtor oameni, în timp de era luat cu asalt. Și m-am uitat la el, la acest partid și cumva, pentru prima dată în istoria mea personală, am prins drag de el și am început să îl respect.

Îl urmăresc de doi ani și am început să simt pentru el lucruri pe care n-am crezut că pot să le simt. În general, nici nu mi-am pus niciodată problema, de când mă cunosc eu, că am să fiu vreodată într-un partid. S-a întâmplat în acești ultimi doi ani, care pentru mine, repet, au fost absolut șocanți”, a susținut fosta realizatoare TV.

Carmen Avram a povestit și care a fost momentul decisiv care a convins-o să fie ”de partea PSD total”: discursul Vioricăi Dăncilă din plenul Parlamentului European din octombrie 2018.

”Și cred că pe lângă toată forța asta pe care au demonstrat-o acești oameni, care au fost huiduiți, huliți, scuipați, în toate felurile, forța acestor oameni de a duce mai departe, totuși, o misiune pe care și-au asumat-o și au câștigat-o în mod legal, pe lângă asta, a fost un moment decisiv, când am știut că sunt de partea lor total.

A fost speech-ul pe care premierul Viorica Dăncilă l-a ținut în Parlamentul European, atunci când era problema rezoluției care s-a votat, rezoluția împotriva României. Ăsta e un speech pe care eu aș putea, până la următorul fabulos care o să apară, aș putea să-l ascult în buclă pentru că e acolo o pledoarie pentru România, pe care eu n-am mai auzit-o de foarte multă vreme în această țară. Și are dna Dăncilă această sintagmă pe care o folosește foarte des, „țara mea”.

Zice și România, dar mai mult zice ”țara mea”. Pe mine asta mă atinge în inima asta care a început să mă doară pentru că țara mea suferă. Și acolo, în Parlamentul European, a fost această doamnă care, cu vocea ei firavă, a spus acest lucru: „Țara mea nu este ceea ce vi se spune. Țara mea nu este coruptă, nu este hoață. Țara mea nu merită să fie pedepsită”. Și acel speech m-a convins”, a mai spus Carmen Avram, conform G4Media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri