Caută
Close this search box.

Carmen Avram (Antena 3), soţia lui Adrian Ursu, posibil candidat PSD la europarlamentare

carmen avram

Realizatoarea emisiunii ”În premieră”, difuzată de Antena 3, Carmen Avram, ar putea fi surpriza de pe listele PSD la europarlamentare, au confirmat pentru G4Media.ro mai multe surse din partid.

PSD o măsoară în sondaje pe jurnalista Carmen Avram. Nu este clar dacă realizatoarea TV ar fi dispusă să accepte oferta PSD de a candida pe un loc pe liste. Avram n-a putut fi contactată și nu a răspuns la mesaje.

Realizatorul Radu Tudor a prezentat în emisiunea „Punctul de Întâlnire” lista PSD, care confirmă în mare parte informațiile prezentate: Rovana Plumb, Claudiu Manda, Ioan Mircea Pașcu, Dan Nica, Natalia Intotero, Ilan Laufer, Doina Pană, Victor Boştinaru.

Antena 3 a prezentat doar opt nume, anunțând că vor fi prezentate alte patru nume noi. ”Au fost lansate variante cu jurnaliști care ar putea concura pe listele PSD după modelul PNL. Sunt variante care se testează”, a declarat Radu Tudor, fără a pomeni însă clar numele jurnalistei Carmen Avram.

Prezent în studio, Mihai Fifor, președintele Consiliului Național al PSD, a declarat că lista nu este încă alcătuită și că o decizie va fi luată la jumătatea săptămânii viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri