Caută
Close this search box.

Cătălin Predoiu a fost audiat ca martor într-un dosar, la Parchetul General

predoiu

Cătălin Predoiu, fostul ministru al Justiţiei, a fost audiat la sediul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, într-un dosar repartizat de la Parchetul General, au precizat surse judiciare.

Predoiu a declarat, după audierile de la Poliţie, că a fost chemat în calitate de martor, într-un dosar care vizează o persoană fizică din Braşov. Fostul ministru a fost întrebat despre asistenţa juridică pe care a oferit-o pentru vânzarea unei societăţi româneşti către una germană.

„Am dat declaraţii în calitate de martor, legat de un dosar care are în cercetare o persoană fizică din Braşov. În primul rând, nu s-a menţionat o astfel de faptă (spălare de bani, n..r), nu ştiu exact care e obiectul cercetării. (…) Am fost avocat al unei societăţi, dar nu are nicio legătură cu intermedierea.

Contractul de asistenţă a vizat asistenţă juridică de vânzarea unei companii, care nu s-a mai realizat. Nu am fost întrebat decât cu privire la relaţia mea de avocat cu această societate. Am explicat când a fost încheiat contractul de asistenţă juridică, în ce a constat asistenţa şi cum s-a încheiat asistenţa juridică. ( ..)

Absolut totul s-a desfăşurat normal, negocierile au vizat o vânzare către o companie germană, foarte mare. Negocierile au eşuat pentru că partenerul german nu a mai dorit să cumpere”, a declarat Cătălin Predoiu, la ieşirea de la audierile Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor Economice, din cadrul Poliţiei, conform Mediafax.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri