Caută
Close this search box.

Cătălin Rădulescu vrea protest de 4 milioane de manifestanţi în favoarea secţiei de anchetare a magistraţilor

rădulescu mitralieră

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a anunţat că a cerut, în şedinţa parlamentarilor social-democraţi, sprijinirea organizării unui miting de susţinere pentru existenţa Secţiei de investigare a procurorilor.

„Eu am cerut să susţinem organizarea unui miting de susţinere pentru existenţa acestei secţiei de investigare a procurorilor. Eu cred că, dacă noi vom cere să vină şi cealaltă parte din populaţie care susţine existenţa acestei secţii şi să arătăm aceşti procurori şi judecători care au făcut abuzuri, să răspundă, eu cred că vor veni foarte mulţi români”, a declarat Rădulescu.

Social-democratul îşi motivează ideea spunând că orice om poate să participe la un miting sau să ceară un miting de susţinere pe anumite probleme.

„Orice om poate să participe la un miting sau să ceară un miting de susţinere pe anumite probleme. Eu cred că şi restul oamenilor peste aceşti 10.000 de oameni care sunt tot timpul prezenţi, o mie, două mii, cinci haştagişti, 30 de comunişti, or fi şi vreo câteva milioane de oameni care nu se duc la aceste mitinguri şi care, cred eu, că neducându-se la aceste mitinguri susţin alte idei şi o altă opţiune. Eu cred deranjul foarte mare este că există această Secţie de investigare a abuzurilor magistraţilor (…) şi pe mulţi care au făcut abuzuri îi deranjează că s-ar putea, la rândul lor, pentru dosarele pe care le-au făcut fără probe, cu martori mincinoşi, cu denunţător, cu multe alte lucruri, cu bileţele de condamnări s-ar putea să ajungă să dea cu subsemnatul şi material şi penal să îşi piardă şi acest statut de magistrat pe care îl are în anumite condiţii pe care nu-l respectă”, a mai spus Rădulescu, conform Mediafax.

Deputatul PSD susţine că cei care doresc dispariţia secţiei sunt cei care au făcut abuzuri.

„Mi-a venit aceatsă idee, discutând ieri şi alaltăieri cu foarte mulţi magistraţi, dar şi procurori şi judecători, că ar trebui ca şi altă lume, cealaltă parte din lumea asta a României, să susţină această secţie de investigare a acestor abuzuri, pentru că cine doreşte că această secţie să dispară sunt întocmai cei care au făcut abuzuri şi atunci hai să susţinem şi noi, ceilalţi, eu cer acest lucru.

Şi eu cred că restul populaţiei vrea să existe această secţie tocmai ca să arate lumii şi poporul român pe cei care au făcut aceste abuzuri. Şi ei să păţească ce au păţit şi alţii care au fost abuzaţi”, a conchis deputatul social-democrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri