Caută
Close this search box.

Cinci medalii pentru studenții Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu!

Studenţii Facultăţii de Inginerie ai Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu au obţinut cinci medalii, din care şi una de aur, la Concursul Internaţional de Robotică RoboTEC – 2019, potrivit unui comunicat de presă remis marţi 26 martie.

„Echipele CyberTech şi Powerbot ale Facultăţii de Inginerie din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu au câştigat cinci medalii la cea de a 5-a ediţie a Concursului Internaţional de Robotică RoboTEC, care a avut loc la Universitatea Politehnica din Timişoara, în perioada 22-24 martie. La concursul la care au participat peste 200 de studenţi din Croaţia, Serbia, Macedonia, Italia, Egipt şi România, sibienii au ocupat următoarele locuri: Locul 1 la proba „Line follower enhanced”; Locul 2 la proba „Line follower turbo”; Locul 3 la proba „Line follower classic”; Locul 2 la proba de „Freestyle”; Locul 3 la proba de „Ieşire din labirint (Maze)”, se arată în comunicat.

Echipele Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu au fost susţinute financiar pentru construcţia roboţilor de către două companii din oraş.

sursa:AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri