Caută
Close this search box.

Cine este magistratul care va judeca recursul lui Kovesi contra controlului judiciar

justitie

Francisca Vasile, judecătoarea care a decis redeschiderea Dosarului Tel Drum, urmează să să pronunţe miercuri, 3 aprilie, asupra cererii Laurei Codruţa Kovesi de ridicare a măsurii preventive de control judiciar impuse de Adina Florea.

Francisca Vasile este judecătoarea care recent a redeschis dosarul Tel Drum şi a făcut parte din al doilea complet de 5 judecători traşi la sorţi în Dosarul DGASPC, al lui Liviu Dragnea, considerat nefavorabil de acesta.

Are la activ mai multe decizii de condamndare în cazuri mediatizate, cum ar fi al judecatorului Stan Mustata (definitiva), Relu Fenechiu (5 ani cu executare) sau fostului ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi (fond).

Ea a fost in completul de judecata din care facea parte si judecătorul Selaru, care a dat decizia de achitare in cazul Nicolescu si Draghici, ori cea de condamnare a judecatoarelor Piciarca si Badescu, al procurorilor DIICOT judecati in cazul comisarului Traian Berbeceanu (fond) sau in dosarul tortionarului Visinescu, informează Adevărul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri