Caută
Close this search box.

Clanul lui Dragnea prosperă pe ruinarea satelor şi comunelor Teleormanului

clanul dragnea

Președintele PSD Liviu Dragnea tună de câteva zile împotriva exploatării muncitorilor din România, cerând imperativ modificarea legii dialogului social și condiții mai bune de muncă pentru cei care trudesc cu brațele în sistemul privat. Istoricul de afaceri al familiei sale găzduiește însă multiple exemple de abuz în relațiile de muncă.

Am fost în comuna Salcia, județul Teleorman, și am văzut feudalismul nostru de secol XXI: o comunitate subjugată și sărăcită, vorbind în șoaptă, iar la marginea ei cele câteva saivane și hale ale unei ferme de porci deținute de Valentin Dragnea, fiul liderului PSD.

» Complexul a fost până anul trecut unul dintre cei mai mari angajatori din regiune. Aproape 250 de persoane lucrau în 2017 la Ferma Salcia. Abia dacă mai sunt câteva zeci astăzi.

» Toate animalele din fermă au fost sacrificate în ultimul an, iar cei mai mulți muncitori dați afară. Conducerea complexului pare să fi renunțat cu totul la creșterea porcilor în propriile hale, doar secțiile de procesare și producție mezeluri funcționând în momentul de față la Salcia, scrie Dela0.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri