Caută
Close this search box.

Codrin Ştefănescu îi face pe proeuropeni trădători care primesc bani din Occident

codrin ştefănescu

Discurs violent anti-european susţinut de secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, în cadrul şedinţei extraordinare a PSD Ilfov. De faţă cu Dragnea, care îl privea aprobator, Ştefănescu a acuzat partidele de Opoziţie că sunt finanţate din Occident. „Românii trebuie să aleagă, pur şi simplu, între trădători şi PSD”, a spus Ştefănescu.

„Avem pe de o parte PSD şi o pleiadă de partide securistoide, cu finanţări obscure şi misterioase din Occident, partide care îşi înjură ţara, trimit scrisori, votează împotriva României, iar românii trebuie să aleagă, pur şi simplu, între trădători şi PSD. Între detractori de ţară şi PSD, între antiromani şi românii buni şi patrioţi din PSD. Ăsta este mesajul cu care trebuie să mergeţi”, a declarat Codrin Ştefănescu.

Mesaje similare a avut şi Liviu Dragnea în ultimele săptămâni, el acuzând Occidentul că trimite alimente otrăvite în România şi că nu dă dreptul românilor să aibă colţul lor de lume.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a participat la alegerile din filialele PSD Ilfov şi Brăila. Acesta a fost însoţit la evenimente de secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, şi coordonatorul de campanie al partidului, Mircea Drăghici, conform Aktual24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri