Caută
Close this search box.

Cristian Ghinea (USR) reacţionează la declaraţiile lui Codrin Ştefănescu

cristian Ghinea

Deputatul USR Cristian Ghinea a afirmat, după declarațiile făcute de Codrin Ștefănescu, că „dacă furi și spăguiești bani din economia românească, nu se numește că ești patriot, pentru că n-ai furat de la străini, se numește că ești hoț. Și atât. Dacă ai acasă tablouri românești furate, nici asta nu te face patriot”.

„USR are publice finanțările și sunt din România. AEP a controlat la sânge finanțele USR. Audit dur, nu au găsit nimic în neregulă. AEP a vrut sa controleze finanțele PSD. Tăriceanu l-a mituit pe șeful de acolo cu un post de europarlamentar și Dragea și-a pus omul lui la AEP. Au oprit controlul la PSD și l-au dat afară pe funcționarul care îndrăznise să controleze finanțele psd-iștilor. Liviule, Codrine, haideți să punem față in fată actele contabile ale USR si ale PSD. Cu presa de față. Oricând. Venim noi la voi cu dosarele”, a mai spus Ghinea, pe Facebook.

El a menţionat că datele financiare ale USR pot fi găsite la adresa: https://www.usr.ro/transparenta-organizationala şi s-a întrebat retoric când va fi posibil acest lucru şi în ce priveşte datele PSD, informează Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri