Caută
Close this search box.

Cristoiu: Comportamentul lui Dragnea faţă de Timmermans e comportamentul unui provincial faţă de unul din Capitală

ion cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu pare să se fi sucit contra lui Liviu Dragnea, pentru că a devenit critic la adresa acestuia. Ce spune el despre felul cum se relaţionează liderul PSD la vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

E posibil ca PSD să o ia în direcţia euroscepticilor? – este întrebat Cristoiu

„Nu”, spune acesta, „asta ar presupune că Dragnea are ceva în cap. Nu are nimic în cap, haideţi să fim serioşi. Deci, comportamentul lui faţă de Timmermans este limpede, este comportamentul unui provincial faţă de unul din Capitală, capitala lui. Pentru că o problemă a acestei slugărnicii a PSD-iştilor faţă de o grupare care depinde mult de ei, este complexul de provincial. Adică, la rândul lui domnul Dragnea nu are acces acolo, da? Şi el a venit de undeva de la Găgeşti Deal, pe vremuri, că şi ăia au Internet acum, a venit de la Găgeşti Deal în Capitală, da? Şi şi-a pus pantofii la barieră”.

După părerea lui Ion Cristoiu, pe de altă parte, „povestea cu Timmermans, chiar şi cu Codruţa” sunt pentru „ca să vâre spaima, nu-i aşa, trebuie să vâri spaima în magistraţi, trebuie să arăţi tuturor, procurori, magistraţi, procurori militari, suntem cei mai tari din lume”.

„Si cum pot eu să dovedesc? O iau pe Codruţa, aşa poate am explicaţii de ce acum? Adică, magistratul de la Fălticeni zice: ”Bă, dacă a luat-o pe aia care va fi procuror, uite că puţin le pasă”, da? L-au luat pe Timmermans, da?”

, crede Ion Cristoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri