Caută
Close this search box.

Cum se simte Andreea Bălan după stopul cardio respirator, suferit în timpul operației de cezariană la spitalul Sanador

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator după operația de cezariană. Îndrăgita cântăreață a născut o fetiță pe nume Clara Maria, luni seara, la o clinică privată din București. Ce spun medicii despre starea artistei.

„Va fi nevoie cu siguranță de o reevaluare a stării de sănătate. Orice pacient de acest tip presupune o reevaluare pentru că este un semnal de alarmă, chiar dacă starea de sănătate aparentă este una bunăBănuiesc că medicii au intervenit și au resuscitat la timp, mai ales că a fost în timpul unei intervenții chirurgicale și medicii erau acolo. Este o modă a cezarienelor în România și iată că și acest tip de intervenție presupune riscuri”, a explicat medicul Tudor Ciuhodaru, după ce Andreea Bălan a ieșit din stop cardio-respirator.

La puțin timp după ce Andreea Bălan a ieșit din stopul cardio-respirator, George Burcea a scris un mesaj în care le mulțumea celor care s-au rugat pentru sănătatea soției sale și i-a asigurat că totul este sub control:

„In urma zvonurilor care au tot circulat, doresc sa confirm că într-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. In acest moment ea este stabilă. Fetița noastră, Clara Maria, este sănătoasă și cântărește 3.2 kg. Mulțumim întregii echipe medicale (…) pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Vă mulțumim pentru mesaje și vă vom ține la curent cu starea de sănătate a Andreei.”

Ce se întâmplă cu organismul în timpul unui stop cardio-respirator

Pacientul este în stare de inconștientă, nu mai respiră și bătăile cardiace nu pot fi percepute. De la momentul constatării acestor semne clinice, măsurile de resuscitare trebuie instituite imediat. În stopul cardio respirator, fiecare secundă este importantă. În primele două-trei minute, se impune masajul cardiac.  Această procedura stimulează puternic circulația sângelui, fapt ce ajută pacientul să rămână în viață până la sosirea ajutorului medical specializat.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri