Caută
Close this search box.

Cursuri de Pilotaj la Universitatea Politehnica București!

Universitatea Politehnica Bucureşti ar putea derula, începând din anul universitar viitor, cursuri de pilotaj, a declarat luni, pentru AGERPRES, rectorul instituţiei de învăţământ superior, Mihnea Costoiu.

Potrivit acestuia, cursurile ar urma să fie gratuite. Partea de teorie ar urma să aibă loc la UPB, iar cea practică pe avioanele Şcolii Naţionale de Aviaţie.

„Politehnica rămâne singura universitate care are o şcoală de aviaţie solidă ce reuşeşte să îşi păstreze nivelul ridicat. Mai mult decât atât, în această perioadă în care aviaţia, transportul în general, devine o prioritate pentru întreaga lume, suntem în faza în care ne dorim să reînviem cursul de piloţi la universitate, împreună cu Ministerul Transporturilor şi Şcoala Naţională de Aviaţie, ceea ce se va întâmpla sperăm începând cu anul universitar 2019 – 2020, în care cei mai buni studenţi să beneficieze inclusiv de aceste cursuri în mod gratuit, susţinute de universitate şi de partenerii săi. Un număr foarte mare de studenţi de la Aeronave, la finalizarea studiilor, îşi doresc să devină piloţi în compania naţională şi nu numai. Cursurile se vor derula – partea teoretică în universitate, iar cea practică pe avioanele pe care le are Şcoala Naţională de Aviaţie, de care putem beneficia împreună cu alţi parteneri privaţi cu care suntem în negocieri în acest moment”, a spus Mihnea Costoiu.

Sursa: AGERPRESS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri