Caută
Close this search box.

Dăncilă îl atacă din nou pe Iohannis, asemuindu-l cu Băsescu: Preşedintele nu are nici o limită!

Dăncilă-Iohannis

Viorica Dăncilă l-a atacat din nou pe Klaus Iohannis, spunând că nu are nici o limită şi l-a asemănat cu Traian Băsescu din 2013, când „promulga doar bugetul asigurărilor sociale, folosindu-se de aceleaşi minciuni”.

„Am constatat că preşedintele Iohannis nu are nici o  limită. Am avut senzaţia că ne-am întors în timp, în anul 2013, când un alt preşedinte promulga doar bugetul asigurărilor sociale de stat cu aceleaşi minciuni.

Preşedintele României îi dezinformează din nou pe români, inventând explicaţii ridicole, de ce a luat decizia de a bloca adoptarea bugetului pentru anul 2019. Este în mod evident un joc electoral pe care îl face însă pe spatele românilor”, a afirmat Dăncilă.

În opinia sa, preşedintele „dovedeşte că nu cunoaşte lucruri elementare” când a afirmat că lipsesc 1,4 miliarde de lei de la bugetul de pensii. În realitate, bugetul va avea un excedent de 1,7 miliarde lei, ca urmare a transferului contribuţiilor, susţine premierul, potrivit News.ro.

„Consider total iresponsabile declaraţiile domnului preşedinte, care se joacă cu sentimentele oamenilor şi creează în rândurile pensionarilor îngrijorări că nu exită bani de pensii, afirmaţie care nu are nici o bază reală.

Oare ce urmăreşte prin insistenţa pe temele care induc nesiguranţă în rândurile pensionarilor?Pregăteşete terenul pentru vreo decizie de amputare a drepturilor pensonarilor din partea fomaţiunilor politice pe care le susţine pe faţă, cum s-a întâmplat în trecut?”, s-a întrebat premierul Dăncilă.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni că promulgă legea bugetului asigurărilor sociale de stat, pentru că pensionarii nu trebuie să sufere din nou din cauza incompetenţei şi indiferenţei PSD.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri