Caută
Close this search box.

Daniel Vochiţa, singurul protestatar care a manifestat în Alexandria – Teleorman, este ameninţat de PSD

daniel vochiţa

Daniel Vochiţa, un tânăr din Alexandria (Teleorman), este singurul care a îndrăznit să iasă în centrul oraşului pentru a protesta faţă de atacurile Regimului Dragnea împotriva justiţiei. El a spus că, recent, a fost ameninţat de o rudă a preşedintelui Consiliului Judeţean Teleorman.

„După ce am văzut protestul celor din Turnu Măgurele, mi-am dat seama că nu este toată lumea resemnată în Teleorman. Că unii mai vor încă să lupte. Şi eu sunt, aşa cum am fost de la început, printre ei. Simt că protestele din Teleorman trebuie să continue. Măcar simbolic. Nu doar în Turnu, ci şi la Alexandria. De aia eu o să ies diseară pe la 18.00 în stradă, în ton cu Piaţa Victoriei. Pentru că eu cred că Teleormanul nu este mort. Că mai există oameni care nu se tem să spună ce cred.

Recent, am fost ameninţat de o rudă a preşedintelui de Consiliu Judeţean din Teleorman pentru o opinie exprimată pe Facebook. Aşa ceva nu trebuie să se întâmple, aşa că voi protesta pentru libertatea de exprimare şi pentru dreptul fiecărui om în democraţie de a fi egal în faţa justiţiei. Hai că se poate! Cine vrea să vină alături de mine, voi fi pe platoul din faţa Casei de Cultură, locul protestelor noastre din 2017”, a scris Vochita pe Facebook.

El s-a ţinut de cuvânt, însă nimeni altcineva nu a mai venit alături.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri