Caută
Close this search box.

Dinu Vamă îşi vinde vila de 5 milioane cu pivniţă blindată din Cartierul Primăverii

dinu vamă

Dinu Gheorghe, zis Dinu Vamă, 64 de ani, îşi vinde vila cu 10 camere şi pivniţă blindată pretabilă la cameră de panică din Primăverii cu 5 milioane de euro.

El a fost numit la începutul lunii manager general al celor de la Dunărea Călăraşi. „Vamă” a revenit la un club din Liga 1 Betano după o pauză de aproape trei ani, el fiind în trecut conducător al unor echipe ca Rapid, Braşov, Astra, Dinamo sau ASA Tg. Mureş. În ultima perioadă, era analist TV la DigiSport, plătit cu 300 de euro pe apariţie.

Cu toate acestea, el şi-a pus la vânzare vila din Primăverii, aşa cum anunţă telekomsport.ro. Casa e una impunătoare şi e cotată la 5 milioane de euro, aşa cum apare pe imobiliare.ro, acolo unde se oferă şi detalii: 10 camere, bucătărie, şapte băi, două terase, două garaje, pivniţă cu uşă blindată pretabilă a fi transformată în cameră de panică.

Conacul din apropierea parcului Herăstrău se vinde cu mobilier de lux şi e supravegheat video. „Viitorul proprietar se va bucura de o casă inteligentă, cu cele mai noi tehnologii în domeniu. Tehnologia smart permite controlarea tuturor sistemelor atât din interiorul cât şi din exteriorul casei de pe telefon sau de pe o tabletă şi este menită să asigure confortul proprietarilor. Printre facilităţile oferite enumerăm alarma, supraveghere video, rulouri acţionate electric, sistem audio etc”, se arată în anunţ.

Plus un aspect important: E disponibilă imediat, semn că Dinu Gheorghe făcuse planurile de vânzare de ceva timp, dar şi că are nevoie de lichidităţi, crede ProSport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri