Caută
Close this search box.

Dragnea declară că va trimite bugetul, nemodificat, ”leneşului de la Cotroceni”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, la Călăraşi, că reexaminarea legii bugetului de stat pe anul 2019 ar putea fi votată miercuri, urmând a fi retrimisă ”leneşului de la Cotroceni” pentru promulgare. Dragnea insistă pe formula respinsă de președinte, scrie Mediafax.

„Teoretic, miercuri ar trebui să avem plen reunit, pentru a-i trimite din nou bugetul leneşului de la Cotroceni, poate găseşte pe cineva să-i ia mâna să semneze”, a declarat Liviu Dragnea.

El a spus sâmbătă, la Slobozia, că Parlamentul nu va modifica legea privind bugetul de stat pe anul 2019 şi că o va retrimite la promulgare în forma primită pentru reexaminare, deoarece bugetul a fost construit foarte bine şi foarte riguros.

”Klaus Iohannis nu e şeful statului. E în mintea lui şeful statului, pentru că el acţionează ca şef şi el nu are dorinţe, el are porunci şi este foarte supărat şi deranjat când cineva îndrăzneşte să pună la îndoială poruncile. Nu, n-avem ce să modificăm, pentru că bugetul a fost construit foarte bine şi foarte riguros. Este doar dorinţa lui, intenţia lui, voinţa lui de a întârzia cât mai mult aprobarea bugetului de stat pentru a face cât mai mult rău României”, s-a pronunţat şeful PSD.

Un răspuns

  1. Pot oare marii lideri ai României de azi fi bănuiți ca înțeleg ce se întâmplă în lumea din care facem parte, citesc ei zilnic, pricep și sunt la curent cu cele relatate și explicate în cotidiane de pare prestigiu si de încredere ca Financial Times, U.S. News & World Report, The Statesman, The Wall Street Journal, The Washington Post, The Economist, Politico sau, măcar, Geopolitical Futures?
    (Ma refer, desigur, la zeii zilei Dragnea, Dancila, Toader, Teodorovici, Valcov…)

    Daca nu, putem suspecta oare ca este foarte posibil sa conducă Romania spre prăpastie, urmărind doar ideile specialiștilor de la televiziunile lui Voiculescu & Ghiță ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri